في رحاب المعرفة

عزيزي الزائر/عزيزتي الزائرة

يرجى التكرم بتعريف نفسك إلينا بالدخول الى المنتدى اذا كنت عضوا

أو بالتسجيل معنا إن كنت ترغب بالإنضمام الى أسرة المنتدى

التسجيل سهل للغاية وذلك بخطوة واحدة

وتذكر أن باب نيل الإشراف مفتوح للجميع

لكل من يريد ذلك

شكرا

إدارة المنتدى
في رحاب المعرفة

عزيزي الزائر/عزيزتي الزائرة

يرجى التكرم بتعريف نفسك إلينا بالدخول الى المنتدى اذا كنت عضوا

أو بالتسجيل معنا إن كنت ترغب بالإنضمام الى أسرة المنتدى

التسجيل سهل للغاية وذلك بخطوة واحدة

وتذكر أن باب نيل الإشراف مفتوح للجميع

لكل من يريد ذلك

شكرا

إدارة المنتدى
في رحاب المعرفة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

شاطر | 
 

  المكرونه باللحم بالصور رهيبة اتفضلو

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ilyes
مدير المنتدى
مدير المنتدى
ilyes

الجنس : ذكر
المساهمات : 28233
العمر : 34
العمل/الترفيه : ليسانس تربية بدنية ورياضية
تاريخ التسجيل : 05/12/2008
 المكرونه باللحم بالصور رهيبة اتفضلو Ouooo-10

 المكرونه باللحم بالصور رهيبة اتفضلو Empty
مُساهمةموضوع: المكرونه باللحم بالصور رهيبة اتفضلو    المكرونه باللحم بالصور رهيبة اتفضلو I_icon_minitimeالجمعة ديسمبر 03 2010, 12:46

رهيبة اتفضلو
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نحتاج الآتي :



طماطم مفرومه ناعم
ثوم طازج
جبنة موزاريلا مبشورة
جبنه رومي او بارميجانو مبشورة


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

لحمه مفرومه
زيت زيتون
زبده
مكرونه اقلام مثل اللي في الصوره
وطبعا ملح وفلفل

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]






اول شي نسلق المكرونه في ماء مغلي عليه ملح و
نصفيها ونشطفها بماء جاري


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


في طاسه مناسبه نضيف اللحم المفروم ونقلبه دقيقتين علي النار مع الثوم المفروم
وملح وفلفل وملعقتين زيت زيتون

ونقلب لحد ما ياخد اللون البني

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


بعد كده نضيف الطماطم ونقلب كويس ونسيبها تتسبك علي النار حوالي 20 دقيقه
لحد ما قوامها يتخن

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

في الوقت هذانبدأ نقلب المكرونه مع الجبنه الرومي المبشوره ومللعقتين زيده سايحه

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



ونرصها بالشكل ده في صينيه جوانبها ممكن تتفك
وطبعا ما ننسى ندهن الصينيه بالزبده الاول ونرش القاعده بالبقسماط
الناعم عشان تطلع بسهوله


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

بعد ما اللحمه تتسبك نبدا نرشها علي وحدات المكرونه ونحاول نحشي
كل واحده باللحمه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

لا تبقون حاجه فاضيه

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]






في الاخر خالص نحط الجبنه الموزاريلا علي الوش
بعد ما نرش الجبنه علي الوش

ندخلها الفرن اللي بنكون مسخنينه


نسيبها حوالي 10 او 15 دقيقه لحد ما الجبنه تسيح و وشها يحمر

نفك جوانب الصينيه ونقدمها ساخنه وممكن لو فيه صوص لحمه متبقي يتحط جنبها


شكلها من فوق


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]






وصحتين علي قلبكم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://rihab.yoo7.com
ĦØЦĈĪИЄ_ĈRß
عضو ذهـــبـــي
عضو ذهـــبـــي
ĦØЦĈĪИЄ_ĈRß

الجنس : ذكر
المساهمات : 1395
العمر : 33
المزاج : pàs màl
تاريخ التسجيل : 28/07/2010
 المكرونه باللحم بالصور رهيبة اتفضلو Ououus10

 المكرونه باللحم بالصور رهيبة اتفضلو Empty
مُساهمةموضوع: رد: المكرونه باللحم بالصور رهيبة اتفضلو    المكرونه باللحم بالصور رهيبة اتفضلو I_icon_minitimeالأربعاء ديسمبر 08 2010, 17:24

شكراااااااااااااااااااااااااا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ilyes
مدير المنتدى
مدير المنتدى
ilyes

الجنس : ذكر
المساهمات : 28233
العمر : 34
العمل/الترفيه : ليسانس تربية بدنية ورياضية
تاريخ التسجيل : 05/12/2008
 المكرونه باللحم بالصور رهيبة اتفضلو Ouooo-10

 المكرونه باللحم بالصور رهيبة اتفضلو Empty
مُساهمةموضوع: رد: المكرونه باللحم بالصور رهيبة اتفضلو    المكرونه باللحم بالصور رهيبة اتفضلو I_icon_minitimeالجمعة ديسمبر 10 2010, 10:26

شكرا على الرد المرور
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://rihab.yoo7.com
 

المكرونه باللحم بالصور رهيبة اتفضلو

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق الرجوع الى أعلى الصفحة 

 مواضيع مماثلة

-
» صفـائح التونة رهيبة ......
» بطاطا مقلية محشية باللحم
» خرشف باللحم
» البوراك باللحم المفروم
» الارز باللحم والزيتون...
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
في رحاب المعرفة :: المجتمع والاسرة العربية :: مطبخ الرحـــــــاب-
انتقل الى: